Václav Furmánek a doba bronzová: zborník k sedemdesiatym narodeninám - Kujovský, Rudolf (Archaeologica Slovaca / Monographiae / Communicationes, 2012)
Bibliogr. Václav Furmánek S. 17 - 34. - Literaturangaben
Beitr. teilw. slowak., teilw. engl., teilw. dt. - Mit Zsfassungen in wechselnden Spr
Keywords: Festschrift; Furmánek, Václav