Théodore de Bèze: zijn leven, zijn werk - Dufour, Alain; Balke, Willem (Kok, 2012)
Leven en werk van de Franse reformator (1519-1605), vriend en opvolger van Calvijn in Genève
Met bibliogr., lit. opg., reg
Keywords: Bèze, Théodore de 1519-1605 -- Bèze, Théodore de 1519-1605 -- Frankrijk -- Zwitserland -- Bourgondische Nederlanden -- Biografieën (vorm); Beza, Theodorus 1519-1605