Zbornik 16. mednarodne multikonference Informacijska družba - IS 2013, 7.-11. oktober 2013, Ljubljana, Slovenia = Proceedings of the 16th International Multiconference Information Society - IS 2013 - Gams, Matjaž (Institut Jožef Stefan, 2013)
Inteligentni sistemi = Intelligent systems -- Izkopavanje znanja in podatkovna skladišča (SiKDD 2013) = Data mining and data warehouses (SiKDD 2013) -- Interakcija človek-računalnik v informacijski družbi = Human-computer interaction in information society -- Sodelovanje, programska oprema in storitve v informacijski družbi = Collaboration, software and services in information society -- Kognitivna znanost = Cognitive science -- Kognitonika = Cognitonics -- Vzgoja in izobraževanje v infomacijski družbi = Education in information society -- Srednjeevropska konferenca o uporabnem teoretičnem računalništvu (MATCOS 2013) = Middle-European Conference on Applied Theoretical Computer Science (MATCOS 2013)