Prof. Dr. Tanka Dezső (1927-2015): in memoriam - Makovitzky, József; Gátai, Katalin; Bornemisza, Beryll (Orvosi hetilap, 2015)
"Prof. Dr. Tanka Dezső (1927-2015)" published on Nov 2015 by Akadémiai Kiadó.