Primul Război Mondial în Europa: realitatea literaturii, literatura realităţii = First World War in Europe : the reality of literature, the literature of reality - Dună, Raluca (Editura Muzeul Literaturii Române, 2019)
ed. bilingvă română-engleză (DE-1a)