Străinătatea nu e un teritoriu - Constantinescu, Romanița (Dilema veche, 2022)
Străinătatea nu ține de teritoriu, ci de litere. Numai pentru oamenii de litere, străinătatea e, ca metaforă, un teritoriu.
Gesehen am 24.10.2022