Strada Tunari în ficțiune și în realitate - Constantinescu, Romanița (Dilema veche, 2022)
Comoditatea locuirii împreună se vede că a primat față de disconfortul izvorît din diferență, rasială, socială.
Gesehen am 24.10.2022