Carol I și Elisabeta în corespondența personală - Constantinescu, Romanița; Zimmermann, Silvia Irina (Observator cultural, 2020)
Carol I și Elisabeta în corespondența personală. Corespondența dintre Regele Carol I și Regina Elisabeta a așteptat mai bine de un secol pînă să fie publicată, întîi în ediție germană, în 2018, și apoi