Hongarije 1956: geschiedenis, foto's, documenten - Alföldy, Géza (Mets & Schilt, 2006)
Korte geschiedenis van de Hongaarse Opstand in 1956 tegen de Sovjet-overheersing, aangevuld met foto's, ooggetuigenverslagen en andere documenten
Met lit. opg
Keywords: Hongarije