Arheološka topografija Općine Lovas u svjetlu istraživanja 2011., 2017. i 2018. godine = Archaeological topography of the Lovas municipality in the light of research conducted in 2011, 2017 and 2018 - Đukić, Ana; Franković, Filip; Mihelić, Sanjin (Vjesnik Arheološkog Muzeja u Zagrebu, 2020)
Arheološki lokaliteti na području Općine Lovas već su od ranije poznati široj arheološkoj javnosti, prije svega zbog otkrića ostave zlatnih i brončanih nalaza još sredinom 20. stoljeća. Spomenuta ostava danas se čuva u stalnom postavu Arheološkog muzeja u Zagrebu.
Gesehen am 08.02.2024