Emlékeim Romhányi Györgyről, a polarizációs mikroszkópia magyar úttörőjéről születésének 120. évfordulóján - Makovitzky, József (Orvosi hetilap, 2025)
"Emlékeim Romhányi Györgyről, a polarizációs - mikroszkópia magyar úttörőjéről születésének 120. évfordulóján" published on 25 May 2025 by Akadémiai Kiadó.
Gesehen am 10.12.2025