Šiuolaikinės civilinės teisės raidos tendencijos ir perspektyvos: moksliniu̜ straipsniu̜ rinkinys = Trends and perspectives in the development of contemporary civil law - Mizaras, Vytautas (Justitia, 2007)
Engl. Zsfassungen