Frazeologia - Mokienko, Valerij Michajlovič; Gajda, Stanisław (Komparacja systemów i funkcjonowania współczesnych jȩzyków słowiańskich, 2008)
Zsfassung in engl. u. deut. Sprache
Keywords: Phraseologie; Slawische Sprachen