God, Heidelberg en Oranje - 450 jaar Heidelbergse Catechismus: [... is het begeleidende boek bij de tentoonstellingen "Macht des Glaubens. 450 Jahre Heidelberger Katechismus" in Heidelberg en "Oranje en religie ..." in Apeldoorn] - Boersma, Karla; Selderhuis, H. J. (Kok, 2013)
Literaturverz. S. 437 - 448
Keywords: Ausstellungskatalog -- 2013 -- Heidelberg; Geschichte; Heidelberger Katechismus